PXNET-TUOTANNONHALLINTAJÄRJESTELMÄN AVULLA PAINOPALVELUIDEN TARJOAJA PYSTYY VALVOMAAN JOKAISTA KÄSITTELYVAIHETTA JA SÄÄSTÄÄ RESURSSEJA.

Horizonin pXnet on painotuotteiden jälkikäsittelyn keskitetty tuotannonsuunnittelujärjestelmä, jonka avulla kaikki JDF-yhteensopivat, TOUCH&WORK-teknologialla varustetut Horizon-koneet yhdistetään yhtenäiseksi verkoksi. Ohjelmisto mahdollistaa aikataulu- ja resurssisuunnittelun, lähettää tilauksen tiedot yksittäisille koneille, valvoo järjestelmien tilaa ja kokoaa tuotantotiedot reaaliajassa prosessien jatkuvaksi optimoimiseksi.

Yhdessä JDF-työnkulun kanssa pXnet-järjestelmällä voidaan vastaanottaa työt suoraan hallinnan tietojärjestelmästä (Management Information System, MIS) ja lähettää ne tuotantoprosessille.

pXnet-järjestelmän avulla tuotannosta vastaavat henkilöt pystyvät tarkkailemaan töiden edistymistä reaaliajassa ja mukauttamaan aikataulu-, henkilöstö- ja konesuunnittelua koska tahansa. Valinnaisesti käytettävissä ovat myös asiakaspalvelun, laskennan, tuotantosuunnittelun ja liikejohdon tuotantotiedot. Näin saavutetaan tuotantoprosessin paras mahdollinen läpinäkyvyys sekä kaikkien järjestelmien täydellinen integrointi, aina yksittäisestä koneesta täydelliseen tuotantolinjaan saakka.

Tilanteissa, joissa usein vaihtuvat työt ja pienet painokset ovat arkipäivää, koko painotuotteiden jälkikäsittelyn ammattimaisen ja tehokkaan ohjauksen mahdollistava pXnet muodostaa Print 4.0 -järjestelmän perustan. Reaaliajassa tapahtuva tietojen kokoaminen ja selkeä yleiskuva järjestelmästä parantavat huomattavasti tuottavuutta ja suunnitteluvarmuutta. pXnet voidaan mukauttaa tarvittaessa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

EDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

  • Keskitetty tuotannon ohjausyksikkö kaikille JDF-yhteensopiville Horizon-koneille
  • Automaattinen töiden luonti suoraan MIS-järjestelmästä
  • Koneiden ja henkilöstön kapasiteettisuunnittelu valmistumisaikojen mukaisesti
  • Ruuhkatilanteiden tunnistus
  • Kaikkien koneverkon odottavien, käynnissä olevien ja päätettyjen töiden seuranta reaaliajassa
  • Järjestelmän tukemat ilmoitukset huollon ja kulutusmateriaalien tarpeesta parantavat tuotantolaitosten käytettävyyttä