SmartSlitter - Multifinishing-Lösung - z.B. für Visitenkarten schneiden

SmartSlitter

PIENTEN PAINOSTEN JA DIGITAALISTEN TÖIDEN MONIPUOLINEN VIIMEISTELY.

Leikkaus, nuuttaus ja perforointi samassa työvaiheessa – SmartSlitter-koneessa yhdistyy kolme toimintoa, mikä tekee siitä ihanteellisen ja erittäin monipuolisen viimeistelyratkaisun digitaalipainotuotteiden joustavaan jälkikäsittelyyn. Koneella on huomattavasti totuttua lyhyemmät varustusajat ja sitä on helppo käyttää kosketusnäytöltä tai SmartConntect-ohjelmistolla. Näin tuotanto pysyy kannattavana kaikenkokoisilla painoksilla sekä käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset: kone työstää kupongit, onnittelukortit, kutsut, ruokalistat, käyntikortit, pääsyliput, liimasidonnan päälliset ja paljon muuta.

SINUN ETUSI

  • Laitteessa on kolme toimintoa: leikkaus, nuuttaus ja perforointi, sekä pituus- että poikkisuunnassa – tuottavuus on erinomainen
  • Ihanteellinen joustavuus – varustelu voidaan tehdä muutamassa sekunnissa: TOUCH&WORK takaa taloudellisen tuotannon, erityisesti kun työtä täytyy vaihtaa usein ja kun painokset ovat pieniä
  • Intuitiivinen käyttö kosketusnäytöllä minimoi hylkypaperin määrän ja kuntoonpanosta aiheutuvan työn
  • Integroitu kamera lukee merkinnät, jolloin siirtymä voidaan korjata automaattisesti
  • Asetukset voidaan tehdä myös tietokoneella sekä PDF- tai JDF-tiedostojen avulla
  • Integroitu kamera tunnistaa kohdistusmerkit, 1D- ja 2D-viivakoodit

Product video

SmartSlitter
 
Arkin formaatti (käsittelemätön) enint. 370 x 670 mm, väh. 210 x 210 mm


Arkin formaatti (käsitelty)
 enint. 370 x 670 mm, väh. 48 x 50 mm

Paperin painot päällystämätön: 80 – 350 g/m² (80–200 g/m², jos PRF-36) päällystetty: 100–350 g/m² (128–256 g/m², jos PRF-36)
Nopeus 54 arkkia/min (koolla A4, kun 2 leikkausta + 1 nuuttaus); 48 arkkia/min (koolla A3, kun 2 leikkausta + 1 nuuttaus)
Nopeus 563 kg
Koneen mitat 3 100x765x1 470 mm (PxLxK)
Sähkönsyöttö 230 V, 4,2 A; 0,8 kW

Kaikissa teknisissä tiedoissa voi esiintyä materiaalista johtuvia poikkeamia. Lisäksi on huomioitava kirjansidonnan perussäännöt.
Yhteyshenkilöt Tulosta tietolehti

Tilaa esite

Prospektanforderung - FI

Prospektanforderung
Täytä lomake mahdollisen täydellisesti, joten pystymme helpommin ja nopeammin käsitellä sinun tiedustelun. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.