FINISHING FIRST – toisen kierroksen aika.

Edellisvuoden menestyksekkäiden tapahtumien jälkeen Horizonin FINISHING FIRST aloittaa toisen kierroksen: 26.–29. syyskuuta Horizon Academyssa keskitytään siihen, millaisia mahdollisuuksia ja potentiaalia on integroiduilla valmistusprosesseilla, joissa painotuotteiden jatkotyöstö on ottamassa uuden, ratkaisevan roolin.

Horizon kutsuu halukkaita jälleen osallistumaan innovatiivisille ja tulevaisuuden liiketoimintamalliratkaisuja etsiville painoalan yrittäjille tarkoitettuun FINISHING FIRST -tapahtumaan. Esiteltäviä ratkaisuja ovat Just-In-Time-tuotanto, aito on demand -valmistus ja älykäs verkottuminen oman asiakkaan prosessien kanssa. Kahden intensiivisen päivän aikana sekä muualta tulleet (26.–27.9.) että saksankieliset (28.–29.9.) vierailijat saavat tutustua monipuoliseen aihevalikoimaan: havainnollisiin käytännönkuvauksiin, ajankohtaisiin alojen trendeihin ja strategiseen arviointiin, jossa keskitytään liiketoimintamallien jatkokehitykseen. Vuoden 2017 pääkumppanina toimii Hunkeler AG, joka esittelee uuden kuljetuslinjastonsa yhdessä Horizonin kanssa. Myös monet paino-, paperi- ja ohjelmistoalan toimijat täydentävät ohjelmaa. Näin FINISHING FIRST tarjoaa täydelliset puitteet perusteelliselle keskustelulle, kokemusten vaihdolle ja laajalle verkostoitumiselle.

Uusimmat tekniikat live-käytössä.

Monimutkaisiin Finishing-innovaatioihin on pystyttävä tutustumaan läheltä ja omin silmin, jotta niiden mahdollisuudet voidaan käsittää yksityiskohtaisesti. Tämän vuoksi Horizon esittelee osallistujille uusimmat, painannan jälkityöstötekniikat toiminnassa omissa esittelytiloissaan. Kohokohtia ovat niin yksittäisjärjestelmät kuin verkotetut smart finishing -ratkaisut, joiden avulla painoalan toimijat voivat toteuttaa kaiken ensimmäisestä painoksesta aina teolliseen tuotantoon saakka.

Toukokuu 2017