Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa: Painoteollisuus suosii täysin automatisoituja prosesseja.

Digitaalisten painatusjärjestelmien jatkuvasti parantuva suorituskyky pääsee täysin oikeuksiinsa vasta kun työnkulut on kauttaaltaan automatisoitu. Horizon esitteli Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa esimerkinomaisia ratkaisuja siitä, millä tavoin painatus ja jälkikäsittely voidaan yhdistää toisiinsa joustavasti ja tehokkaasti.

Käytännön ratkaisuna kirjatuotannon tarpeisiin Horizon ja Hunkeler esittelivät Luzernin messujen halleissa integroidun ja täysin automatisoidun inline-järjestelmän, johon oli yhdistetty 4- leukainen liimasidontakone Horizon BQ-480. Lisäksi vierailijoilla oli mahdollisuus vakuuttua täysin automatisoidun Horizon-Hunkeler-yhdistelmälinjan tehokkuudesta, jolla esiteltiin suoramarkkinointikirjeen käsittelyä integroitujen kuponkien ja vastauskorttien kanssa.

Esitteiden valmistusta varten Horizon esitteli Luzernissa ensimmäistä kertaa tyypin VAC-L600H keräilytornit, joita voidaan käyttää yhdessä StitchLiner Mark III -koneen kanssa. Paperinkulun optimoinnin ansiosta uudet tornit pystyvät käsittelemään virheettömästi myös kriittisiä papereita ja suuria formaatteja, erityisesti A4-vaakaformaattia. Lisäksi kone vakuuttaa huomattavasti alhaisemmalla äänitasollaan ja 30 % alhaisemmalla energiankulutuksellaan.

”Horizon-tuotevalikoima ajan hermolla”.

”Tapahtuman aikana kävi selväksi, että monet käyttäjät eivät enää halua tarkkailla markkinoita ja katsella, mihin suuntaan laitteet kehittyvät, vaan etsivät pikemminkin lyhyen aikavälin ratkaisuja”, Yoshihiro Oe, Horizon GmbH:n toimitusjohtaja, tiivistää vaikutelmansa Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumasta. Oe jatkaa: ”Mitä pienempiä ja yksilöllisempiä yksittäiset painoserät ovat, sitä suurempi merkitys on lyhyillä varustusajoilla ja automatisoiduilla prosesseilla. Horizonin tuotevalikoima täyttää kaikki vaadittavat kriteerit ja on tästä syystä ehdottomasti ajan hermolla.”

Maaliskuu 2019