Ole aktiivisesti mukana digitaalisessa murroksessa: Horizonin Finishing First.

Graafisen alan päättäjät kokoontuvat jälleen Horizon Academyssa. Horizon GmbH kutsuu asiakkaansa ja painoalasta kiinnostuneet intensiiviseen verkostoitumisen ja tietotaidon vaihtamisen tapahtumaan. Finishing First -tapahtuman keskipisteenä ovat automatisoituminen ja verkostoituminen. Se esittelee integroitujen valmistusprosessien mahdollisuuksia. Nämä ovat aina entistä merkittävämmässä roolissa painatuksen jälkikäsittelyssä.

Horizon Academy avaa ovensa ulkomaisille kävijöille 26.–27. syyskuuta ja 28–29. syyskuuta saksankielisille kävijöille.

Tapahtumaan osallistuu painoalan johtohahmoja, esimerkiksi Hunkeler AG:n Hans Gut ja Onlineprintersin Patrick Piecha. He esittelevät päivittäistä käytännön työtä ja keskustelevat liiketoimintamallien kehittämisstrategioista.

Tehokasta käsittelyä ensipainoksesta aina teolliseen tuotantoon saakka.

Tapahtumaan osallistuvat voivat tarkastella yli 20 demojärjestelmää lähietäisyydeltä täysin uudistetussa esittelytilassa. Tänä vuonna Horizon esittää yhteistöissä Hunkelerin, Canonin ja Crown van Gelderin kanssa kolme eri ratkaisua digitaaliseen rullapainamiseen kirjojen, esitteiden ja suoramainoskirjeiden vaihtelevaan tuotantoon. SmartStacker ja SmartSlitter edustavat tapahtumassa kahta digitaalista arkkisovellusta yksittäisarkkien käsittelyyn.

Uutuuksia ovat FoldLiner, taittokoneen ja sarjanitomakoneen yhdistelmä, sekä B2-taittokone AFV-56. Järjestelmän Dynamic fold -tekniikka ja Score Navigator avaavat uusia uria puoliformaatin taskutaittokoneille. StitchLiner Mark III on jälleen kerran huomion keskipisteenä. Uusimman sarjanitomakoneen suorituskyky ja käytettävyys ovat vakuuttaneet asiakkaat: Horizon on myynyt niitä maailmanlaajuisesti jo sata kappaletta vain yhdeksän kuukauden kuluessa.

Horizonin toimitusjohtaja Norbert Wienck toteaa: "Pidämme itseämme vahvana painoalan liikkeellepanijana. Siksi haluamme tarjota toisella Finishing First -tapahtumallamme jälleen foorumin vuoropuhelulle ja yhteistyölle. Verkotetut ja automatisoidut ratkaisumme osoittavat, miten painoalan yritykset voivat varustautua digitaaliseen murrokseen."

Finishing First -tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta kävijämäärää on rajoitettu. Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu osallistujaksi. Ilmoittautuminen päättyy 8. syyskuuta 2017. Ilmoittautuminen: www.finishing-first.de/en.html

Elokuu 2017