RD-4055DM: Kaksoismagneettisylinteri nyt vakiona.

Yhdistetty stanssausjärjestelmä nopeuttaa tuotantoa ja varmistaa taloudellisuuden myös pienten painosten osalta.

Stanssaa läpi tai osittain, nuuttaa, perforoi ja preeglaa yhdellä ainoalla koneella: Horizonin rotaatiostanssaustekniikka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet palveluvalikoiman laajentamiseen painotuotteiden jälkikäsittelyn alalla ja siten myös oman tuotannon taloudellisen tuottavuuden parantamiseen. Esittelemällä RD-4055-mallin seuraajan, uuden RD-4055DM-mallin, Horizon määrittelee uudet standardit laadun ja tehokkuuden suhteen: tässä stanssauslinjassa on vakiona kaksi magneettisylinteriä – tällainen versio oli aiemmin saatavilla vain lisävarusteena.

Erittäin lyhyet kuntoonlaittoajat ja korkea laatu: rotaatiostanssaaminen RD-4055DM-linjalla mahdollistaa erilaisten materiaalien työstämisen ja jalostamisen laajaksi tuotevalikoimaksi; valmista vaikkapa käyntikortit, pelikortit, etiketit, esittelykansiot, asiakaskohtaiset pakkaukset tai flyerit, kaikki muodoltaan ja formaatiltaan yksilöllisinä. Työstönopeus on maksimissaan 6 000 arkkia tunnissa, ja järjestelmä on suunniteltu arkkiformaateille, joiden haarukka ulottuu vähintään 200 x 275 mm:stä enintään 400 x 550 mm:iin, stanssausformaatin koko on vähintään 50 x 80 mm, ja materiaalin paksuus 0,1–0,5 mm.

Rotaatiostanssauksen keskiössä on elektroninen arkinohjaus, jonka avulla arkkia kuljetetaan molempiin suuntiin (eteen-/taaksepäin) ja kohdennetaan täsmällisesti. Näin samasta arkista voidaan valmistaa yhdellä kertaa monta tuotetta tehokkaasti, jolloin stanssaustyökalujen kustannuksia saadaan vähennettyä tuntuvasti.

Kun RD-4055 mallissa nuuttauskanavat piti asettaa vastasylinterille käsin, kohdennetaan nuuttaukset uudessa mallissa kaksoismagneettisylinterin avulla matriiseina/patriiseina ylä- ja alastanssauslevyyn. Näin RD-4055DM tarjoaa huomattavasti paremman nuuttauslaadun ja eliminoi samalla mahdolliset virheet.

Stanssauslevyt on helppo asentaa magneettisylintereihin täsmällisesti, joten kuntoonlaittoajat lyhenevät entisestään tehtävän vaihtuessa, kuntoonlaittoon menee enää viidestä kymmeneen minuuttia – tuotteesta riippuen. Lisää ajan säästöä tuo integroitu erotinyksikkö, joka ohjaa stanssiraamin automaattisesti pois, ja reiät voidaan tyhjentää joko sähköisesti toimivilla mekaanisilla piikeillä tai puhaltamalla tyhjiksi paineilmalla.

Koska RD-4055DM on hyvin joustava erilaisten materiaalien työstämisessä monenlaisiksi tuotteiksi, se tarjoaa käyttäjälleen taloudellisesti kannattavan mahdollisuuden portfolion laajentamiseen ja yrityksen tuottavuuden parantamiseen pitkällä aikavälillä erityisesti pienempien painosten osalta.

Horizonin RD-4055DM-stanssauslinjassa on vakiona kaksi magneettisylinteriä.

Joulukuu 2017