Sarjanidonnan uusi sukupolvi: StitchLiner Mark III -koneella on suuri kysyntä.

Markkinat ovat puhuneet: Horizonin StitchLiner Mark III on uuden sukupolven kone ammattimaiseen sarjanidontaan. Horizon-koneen valmisteluun kuluu vain vähän aikaa ja sen käyttö on helppoa, joten se vastaa erinomaisesti nykyisiin asiakasvaatimuksiin. Tästä todisteena on koneen suuri kysyntä.

Uusi StitchLiner Mark III on jatkoa menestyksekkäälle Horizonin StitchLiner-tuoteperheelle, joka on jo vuosia jatkanut sarjanidontatekniikan kehitystä. Koneen valmisteluaika on mahdollisimman lyhyt, sen käyttö on helppoa ja siinä on uusia ominaisuuksia, esimerkiksi A4-vaakaformaatti. Nämä seikat ovat vakuuttaneet tähän mennessä jo 20 saksalaista ja pohjoismaista painoalan yritystä. Uutta huipputehokasta järjestelmä on suunniteltu satulanidottujen esitteiden tuotantoon, ja sitä on myyty jo 90 kappaletta sen jälkeen, kun se tuli markkinoille kuusi kuukautta sitten. Koneen suuri kysyntä on suoraan Horizonin strategian ansiota. Yritys on keskittynyt innovaatioihin, joista on hyötyä nykyisessä tuotannon arjessa. Nopea työn vaihtaminen, mahdollisimman pieni henkilöstön tarve ja korkea työstölaatu myös vaativissa tuotanto-olosuhteissa ovat avain parempaan taloudellisuuteen. Horizon on toteuttanut tätä johdonmukaisesti ja kokonaisvaltaisesti uudessa StitchLiner Mark III -järjestelmässään, ja markkinat ovat ottaneet sen ilolla vastaan.

”StitchLiner Mark III ei ole pelkkää jatkokehitystä, vaan se edustaa uutta sukupolvea satulanidottujen esitteiden tuotannossa”, toteaa Rainer Börgerding, Horizon GmbH:n toimitusjohtaja. ”Kun esittelemme konetta messuilla tai esittelytilassamme, asiakkaat näkevät heti, miten suuri sen potentiaali on ja kuinka merkittävä se on heidän oman tuotantonsa kannalta. Niinpä kutsumme mielellämme painoalan yritykset tutustumaan StitchLiner Mark III -koneen toimintaan Horizon Academyssa.

Toukokuu 2017