SARJANITOMISEN EVOLUUTIO STITCHLINER MARK III -SARJANITOMAKONEEN MENESTYKSEKÄS ENSIESITTELY.

Marraskuussa Horizon tapasi painoalan yrittäjiä ensimmäisessä FINISHING FIRST -tapahtumassa Quickbornissa. Tapahtuman kohokohta oli StitchLiner Mark III:n, uuden satulanidottujen esitteiden tuotantoon kehitetyn huipputehokkaan järjestelmän, ensiesittely. Horizon-ratkaisu vakuutti läsnä olevan ammattiyleisön – ja saman tien myös ensimmäisen ostajan – ennennäkemättömällä automatisointiasteellaan, uudella A4-Landscape-formaatillaan sekä äärimmäisen laadukkaalla rakenteellaan.

Uuden StichLiner Mark III -nitomakoneen myötä Horizon asettaa uudet standardit satulanidottujen esitteiden teollisen tuotannon teknologiselle huipulle. Menestyksekkään StitchLiner-sarjan kolmas evoluutioaste mahdollistaa kaikkien asetusten täysautomaattisen käyttöönoton kaikenkokoisten esitteiden yhteydessä, niin että käytettäessä intuitiivista TOUCH&WORK-käyttökonseptia varusteluajat eri töiden välillä lyhenevät jopa 30 prosentilla. Ylimääräisten toimintojen, kuten Landscape-esitteiden (vaakasuuntainen A4) tuotanto, lisäksi StitchLiner Mark III tarjoaa ehdottoman toimintavarmuuden monivuorokäytössä sekä äärimmäisen hyvän tuotelaadun.

”StitchLiner Mark III on tulosta perustavanlaatuisesta kehitystyöstä, jonka painopisteessä on ollut automaatio, yksinkertainen käyttö ja toimintavarmuus jatkuvassa käytössä”, kertoo Rainer Börgerding, Horizon GmbH:n toimitusjohtaja. ”FINISHING FIRST -tapahtuman kävijät vahvistivat meille lukuisissa käymissämme keskusteluissa, että noudattamamme strategia on oikea ja että vastaamme sillä todelliseen markkinatarpeeseen.”

Horizon asettaa mittapuut automaatiolle ja tarkkuudelle.

StitchLiner Mark III mahdollistaa järjestelmän täysin automaattisen säätymisen kyseessä olevaa formaattia ja esitteen paksuutta vastaavaksi nuuttaus-, taitto-, nidonta- ja leikkaustöissä, niin että varustusajat lyhenevät huomattavasti entisestään ja saavutetaan optimaaliset tulokset. Ehdoton käytännön etu on myös mahdollisuus hienosäätää kaikkia järjestelmän parametreja tuotannon aikana, tästä kaikki painoalan yrittäjät olivat yhtä mieltä. Paperin siirron ehdoton tarkkuus takaa lisäksi sujuvan käsittelyn myös vaativien papereiden tai formaattien kyseessä ollessa, aina A4-Landscape-kokoon saakka.

StitchLiner Mark III:n muut edut:

  • Servo-ohjatut moottorit kiihdyttävät ketjukäytön jopa 6 000 tahdin tuntinopeuteen, Landscape-käytössä 5 300 tahdin nopeuteen.
  • Taittaa jopa 2 mm:n arkkimateriaalin yhdessä työvaiheessa äärimmäisellä tarkkuudella.
  • Uudet nuuttaus- ja aurataitto-toiminnot takaavat esitteiden erinomaisen layflat-ominaisuudet.
  • Hakasen pituuden ja sakaran symmetrian automaattinen mukauttaminen esitteen paksuuteen takaa täydelliset nidontatulokset.
  • Teollisuuden vaatimuksiin soveltuva kolmisivuleikkuri takaa ensiluokkaisen leikkauslaadun ja terien pitkän käyttöiän.
  • Loppuleikkauksen maksimaalinen esitteen paksuus 10 mm.
  • Tuotantovaiheiden välissä suoritettavat laatutarkastukset ja valinnainen paksuuden mittaus leikkauksen jälkeen takaavat parhaan mahdollisen tuotantovarmuuden.

Ensimmäinen myyty StitchLiner Mark III menee Saksan Oberfrankeniin.

Maailman ensimmäinen myyty StitchLiner Mark III menee Saksan Oberfrankeniin, Nötzoldin painotaloon, joka sijaitsee NeustadtIssa Coburgin lähellä. Tämä perinneyritys on tarjonnut asiakkailleen jo yli 50 vuoden ajan laadukasta käsityötä yhdistettynä moderneimpaan tekniikkaan. ”Tavoitteenamme on nopeuttaa ja tehostaa satulanidottujen esitteiden tuotantoamme”, sanoo Peter Hantschel, painotalo Nötzoldin omistaja. ”Ratkaiseva argumentti, jonka ansiosta päädyimme hankkimaan Horizon StitchLiner Mark III -koneen, oli uuden Landscape-formaatin lisäksi sen suuri automatisointiaste ja koneen vakka rakenne.“

Marraskuu 2016