Yritys

HORIZON INNOVAATIOILLA MAAILMAN MARKKINAJOHTAJAKSI.

Aina siitä lähtien, kun Horizon vuonna 1982 saapui Saksan ja Euroopan markkinoille, olemme tarjonneet innovatiivisia painotuotteiden jälkikäsittelyn ratkaisuja. Saksalais-japanilaisessa yhteistyössä vuonna 2004 syntyneen Horizon GmbH:n työntekijät ovat kehittäneet yrityksen asemaa entisestään loputtoman kekseliäisyyden ja omistautumisen voimin ja tehneet siitä kansainvälisen markkinajohtajan.

TARPEISIIN RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT.

Horizon on tunnettu ympäri maailman painotuotteiden jälkikäsittelyn innovatiivisista ratkaisuistaan. Tuotteidemme tunnusmerkkejä ovat tarkkuus, kestävyys ja äärimmäisen lyhyet varustusajat. Lukuisat ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten intuitiivinen Touch&Work-käyttöteknologia, ovat tehneet Horizonista maailman markkinajohtajan alallaan. Myös Skandinaviassa Horizon-järjestelmiä on käytetty jo vuosien ajan menestyksekkäästi lukuisissa painoalan yrityksissä. Horizon-koneet hallitsevat kaikki painotuotteiden jälkikäsittelyn osa-alueet: kokoamisen, sarjanidonnan, taiton, laminointi, liimasidonnan, leikkauksen ja stanssauksen. Tehokkaat foliolaminointijärjestelmät täydentävät tuotevalikoiman. Kaikki järjestelmät on suunniteltu kannattavaa tuotantoa silmällä pitäen – aina 1. painoksesta teolliseen tuotantoon saakka ja yksittäisestä koneesta integroituun, täysautomaattiseen Smart-Finishing-järjestelmään saakka.

TARJOAMME ASIAKKAILLEMME: PARHAAN TEKNIIKAN, KATTAVAT HUOLTOPALVELUT JA UUSIMMAN OSAAMISEN.

Suorilla markkina-alueillamme Saksassa, Itävallassa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa aukoton palveluverkkomme takaa kaikille Horizonin asiakkaille pätevät neuvontapalvelut ja luotettavan huollon. Tähän sisältyy luonnollisesti myös laadukkaiden tarvikkeiden ja varaosien nopea toimittaminen.

Quickbornissa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi Horizonilla on kompetenssikeskukset Saksan Gelnhausenissa ja Itävallan Brunn am Gebirgessä (Wienin lähellä), joissa koko tuotevalikoimamme on nähtävissä. Täällä asiakkaillamme on myös mahdollisuus saada kattava koulutus Horizon-koneiden käytössä.