Horizon Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa.

Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa (25.–28. helmikuuta 2019, Luzern, Sveitsi) Horizon esittelee innovatiivisia jälkikäsittelytekniikoita verkottuneeseen ja automatisoituun digitaalipainotuotantoon.

Pienenevät painokset ja yksilöllisyyteen suuntaava trendi asettavat uusia haasteita painon ja painatuksen jälkikäsittelyn prosesseille: tuotannon kannattavuus yhden kappaleen painatuksesta aina teolliseen tuotantoon voidaan nykyisin saavuttaa vain huippuintegroiduilla ja automatisoiduilla menetelmillä, joista manuaaliset vaiheet on eliminoitu kokonaan.

Integroidut jälkikäsittelyprosessit livenä Luzernissa.

Saadaanko yhtenäisten prosessien optimointipotentiaali hyödynnettyä kokonaan riippuu tärkeältä osin jälkikäsittelyn automaatioasteesta ja edeltävien järjestelmien integroinnista. Painoalan yritysten kannalta se merkitsee, että painatuksen jälkikäsittely on otettava huomioon tuotannon suunnittelussa alusta alkaen. Horizon, joka on markkinajohtaja painatuksen jälkikäsittelyn alalla, on jo vuosien ajan asettanut automatisoinnin ja integroinnin keskeiseen asemaan teknologisessa kehitystyössä. Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa Horizon esittelee erilaisia Smart Finishing -ratkaisuja, jotta kävijät voivat vakuuttua integroitujen prosessien potentiaalista livekäytössä.

Muuntuvaa inlinetuotantoa yhdessä Hunkelerin kanssa.

Esimerkkinä monivuotisesta, menestyksekkäästä yhteistyöstä Hunkelerin kanssa Horizon esittelee Luzernissa Smart Binding -järjestelmän, jonka ydinkomponentti on 4-leukainen liimasidontakone BQ-480. Koko tuotantolinja on täysin automaattinen aukikelaimesta liimasidontakoneeseen, joten se on erityisen tehokas, kun painokset vaihtelevat usein, ja jopa silloinkin, kun on sidottava yksittäiskappaleita. Hunkeler-osastolla kumppanit esittelevät yhdessä kehittämänsä inline-järjestelmän suoramainosten tuottamiseen joissa mukana kupongit ja vastauskortit.

Tehokasta arkintyöstöä.

Rullaperustaisten sovellusten ohella Horizon tuo Luzerniin myös ratkaisuja digitaalisesti painettujen arkkien tehokkaaseen työstämiseen: StitchLiner Mark III -koneella, johon liitetään suurteho-digitaalipainoalistin HOF-400, esitellään peräkkäin painettujen esitteiden täysautomaattista tuotantoa. Yksittäisarkkien multifinishing-ratkaisuja – samalla kertaa tapahtuvaa leikkaamista, nuuttaamista ja perforointia – esitellään kävijöille SmartSlitter-koneen avulla.

Myyntipäällikkö Marisa Dütsch näkee Horizonin olevan hyvin valmistautunut Hunkeler Innovationdays -tapahtumaan: ”Monitahoisten töiden jatkokäsittely ilman ajallisia tappioita, vaikka painokset vaihtelevat tuntuvasti ja formaatteja tulee eri painoprosesseista – siinä on meidän vahvuutemme. Siksi tapahtuma, jossa alan ammattilaiset tapaavat ja kohderyhmä on vaativa, sopii meille ihanteellisesti. Odotamme innolla intensiivistä ajatustenvaihtoa asiantuntevassa, kansainvälisessä ilmapiirissä Luzernissa, ja varmasti saamme kotiin viemisiksi uusia impulsseja integroitujen painoprosessien jatkokehittelyyn.”

Ilmoittautuminen: www.innovationdays.com

Tammikuu 2019