Horizon Saksa tarttuu digitaalisen murroksen haasteisiin.

Painatuksen jälkikäsittelyjärjestelmien maailmanlaajuisesti johtava valmistaja Horizon tarttuu painoalan digitaalisen murroksen haasteisiin. Tuotteilta, palveluilta ja yksilöllisten asiakasratkaisujen järjestämiseltä vaaditaan aina parempaa tehokkuutta. Tämä on keskeisessä asemassa yrityksen kehittämisessä.

Painoalan alihankkijoiden keskuudessa on ollut jo pitkään tapahtunut keskittämistä, mihin liittyen Horizon haluaa tähdentää sitä, että se arvostaa pitkäkestoista yrityspolitiikkaa. Japanilainen perheyritys vahvistaa minäkuvaansa valmistajana uudessa yritysfilosofiansa esittelyssä. Samalla se toteaa, että kestävä liiketoimintamalli seuraavien 50 vuoden ajaksi on yrityksen tärkein tavoite.

Jotta Horizon pystyisi kohtaamaan tärkeiden eurooppalaisten markkinoiden haasteet ja vahvistamaan Horizon-yhtymän sisäistä yhteistyötä, Hampurin lähellä Quickbornissa toimivan Horizon GmbH:n johtoryhmää uudistettiin.

Yoshihiro Oe (54) aloitti Horizon GmbH:n uutena Saksan toimitusjohtajana 9. toukokuuta 2018. Yoshihiro Oe on toiminut jo yli 30 vuotta japanilaisten yrityskeskusten johtoasemissa. Nyt hän on Horizon Internationalin General Manager of Global Business ja vastaa maailmanlaajuisesta myynti- ja markkinointitoiminnasta.

Timm Edelhoff (37) on General Manager of Operations, jonka tehtävänä yritysjohdossa on ohjata päivittäistä liiketoimintaa ja tukea liiketoimintaprosessien kehitystä. Vuodesta 2009 Horizonilla työskennellyt ekonomi on aiemmin toiminut logistiikan ja organisoinnin johtotehtävissä, ja nyt hän vastaa kaikista päivittäisen liiketoiminnan toiminnoista.

Marisa Dütsch (39) vastaa tästä lähin Horizonin myyntiorganisaatiosta Saksassa, Itävallassa ja Unkarissa. Kirjansitojamestarilla on kymmenen vuoden kokemus Horizonin tuotepäällikkönä, ja nyt hän jatkaa myyntipäällikkönä. Hän johtaa tässä toimessa suoramyyntiä ja tuotehallintaa.

Paul Jakobson (61) on toiminut Sales Manager Nordicin tehtävässä siitä asti, kun yritys laajensi toimintaansa Pohjois-Eurooppaan. Nyt hänet on nimitetty myös Horizon GmbH:n Advisory Director. Jakobson on työskennellyt 35 vuotta Horizonin kanssa ja sen tehtävissä.

Ensin hän toimi liikekumppanina Skandinaviassa ja myöhemmin Euroopan liiketoiminnan neuvojana. ”Euroopan markkinoilla on erityinen merkitys Horizonin liiketoiminnan kasvulle ja kestävyydelle”, toteaa Eijiro Hori, Horizon Japanin omistaja ja johtokunnan puheenjohtaja. ”Haluamme vahvistaa liiketoimintaamme saksankielisellä alueella ja pohjoismaissa, jotta voimme kehittää toimintojamme edelleen. Horizon GmbH:n uuden johtoryhmän myötä voimme tarjota asiakkaillemme myös jatkossa erinomaista ja luotettavaa painatuksen jälkikäsittelypalvelua.”

Kesäkuu 2018