Horizon uudistaa johtoa Saksassa.

Japanilainen Horizon Group, markkinajohtaja painotuotteiden jälkikäsittelyn alalla, valmistautuu kohtaamaan Euroopan painoteollisuuden kasvavat vaatimukset vahvistamalla Saksan-toimipaikkaansa. Tavoitteena on täyttää asiakkaiden tuotteisiin, palveluun ja yksilöllisiin ratkaisuihin kohdistamat odotukset parhaalla mahdollisella tavalla myös digitaalisen transformoinnin aikakaudella. Tähtäimessä ovat kasvun jatkuminen ja Euroopan-markkinoiden intensiivisempi työstäminen, ja siksi saksalaisen Horizon GmbH:n johtoa on uudistettu.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on 3. heinäkuuta 2017 alkaen nimitetty Norbert Wienck. Wienck, 59, on koulutukseltaan ekonomi, ja hänellä on 15 vuoden kokemus teknisen teollisuuden alalla yrityksen johtamisesta CEO:n ja CFO:n ominaisuudessa. Hänestä tulee yritystä 13 vuotta toimitusjohtajana palvelleen Rainer Börgerdingin seuraajana tämän jättäessä toimensa.

Vastuun Horizon GmbH:n myynnistä ottaa ruotsalainen Paul Jakobson. Jakobson on ollut monin tavoin sidoksissa Horizoniin yli 30 vuoden ajan, niistä 20 vuotta erittäin menestyksellisesti Horizonin edustukseen Pohjoismaissa ja myöhemmin Horizonin eurooppalaisten jälleenmyyjien myynti- ja markkinointikonsulttina. Viimeksi hän on helmikuusta 2017 vaikuttanut merkittävästi yrityksen tulemiseen pohjoismaisille markkinoille.

”Euroopan markkinat ovat olleet ja ovat edelleenkin erittäin tärkeät Horizon Groupin kasvun ja menestyksen kannalta”, kertoo Eijiro Hori, japanilaisen Horizon Groupin omistaja ja johtokunnan puheenjohtaja. ”Siksi olemme päättäneet vahvistaa toimipaikkaamme Saksassa ja valmistautua siellä vastaamaan uusiin haasteisiin. Olemme vakuuttuneita siitä, että Norbert Wienckin, Paul Jakobsonin ja Horizon GmbH:n aktiivisen tiimin kanssa pystymme jatkossa olemaan entistäkin paremmin asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tukena palvellen ja tietotaitoamme hyödyntäen.”

Kuva:
Horizon GmbH:n uusi johto: toimitusjohtaja Norbert Wienck ja myyntijohtaja Paul Jakobson yhdessä Horizon Internationalin Hideharu Horin ja Yoshihiro Oen kanssa.

Heinäkuu 2017